Blog používateľa Janka Dolinská

Čo urobíš? Buď ONLINE!!!

Nie vždy je všetko jednoduché. Nie vždy ti všetci rozumejú. Nie vždy sa nájde niekto, kto by ťa vypočul. Nemusí ti dať múdru radu, stačí ak by ťa vypočul.

Ľahké je byť kresťanom medzi kresťanmi

Aké ľahké je byť kresťanom medzi kresťanmi. Aké ľahké je hovoriť o Božej láske, o skutkoch Pána v našich životoch, o slovách vo sv. Písme, keď sa rozprávame s niekým kto je veriaci ako my.

Dáždniky z čínskeho obchodu

Daždivý týždeň bol dlhý. A môj dáždnik takú dlhú pracovnú dobu opäť nezvládol. Neostávalo mi nič iné ako ísť si kúpiť nový.

Modlitba

Jedna z najdôležitejších vecí v našom živote je modlitba.

Dovoľme Mu, aby nám zmenil život

Náš život nám často krát prinesie neočakávané situácie. Alebo lepšie povedané- stále. Sme postavení pred veci, ktorým nerozumieme, nechápeme a najradšej by sme pred nimi ušli. Život nás skúša.

Zvláštne, ale dobré cesty Božie...

Aké zvláštne sú cesty Božie a ako veľmi im niekedy nerozumiem. Určite nie som sama. Zrazu sa nám zdá všetko úplne inak ako by sme si to predstavovali my.

Modlitba

Aký úžasný Boh si. A ako veľmi nás požehnávaš. Napĺňaš nás svojimi milosťami a darmi bez toho, aby sme o tom vedeli. S našou nekonečnou láskou, ktorá všetko obnoví a pretvorí. Ó Pane, aký si silný.

Príspevky na blogu