Vieme že,
kyticu kvetov vkladáme do vázy,
šampanské nalievame do vysokých pohárov,
a ručne vyrábané čokoládové bonbóny,
na ktoré sa hodí označenie „de luxe“,
ponúkame v krištáľovej bonboniére.
Ale niekedy sa stane,
že kytica skončí v pohári od uhoriek,
šampanské v horčičáku,
a delikatesné bonbóny na obyčajnom tanieri.
A vôbec to nikomu nevadí.
Veď predsa všetci dobre vieme,
že z obalu nemáme nič,
keď obsah za veľa nestojí.
Hm...
Keď sa tak teraz pozriem na seba...
Oblečenie by celkom ušlo,
tvár a ruky čisté,
„obal“ je,
zdá sa,
v poriadku.
A čo moje srdce?
- blog používateľa Margita Žiaková
- Ak chcete pridať komentáre, tak sa musíte prihlásiť
- Verzia pre tlač