O obale a obsahu

Vieme že,

kyticu kvetov vkladáme do vázy,
šampanské nalievame do vysokých pohárov,
a ručne vyrábané čokoládové bonbóny,
na ktoré sa hodí označenie „de luxe“,
ponúkame v krištáľovej bonboniére.

Ale niekedy sa stane,
že kytica skončí v pohári od uhoriek,
šampanské v horčičáku,
a delikatesné bonbóny na obyčajnom tanieri.

A vôbec to nikomu nevadí.

Veď predsa všetci dobre vieme,
že z obalu nemáme nič,
keď obsah za veľa nestojí.

Hm...

Keď sa tak teraz pozriem na seba...

Oblečenie by celkom ušlo,
tvár a ruky čisté,
„obal“ je,
zdá sa,
v poriadku.

A čo moje srdce?

Informácie o Margita Žiaková

Obrázok používateľa Margita Žiaková

Krátke info o sebe (nepovinné)

Niekedy potrebujem počúvať. Niekedy potrebujem vidieť. Niekedy potrebujem hovoriť. Neviem ale, či vždy viem, kedy je ten správny čas na počúvanie, videnie, hovorenie.

Zobraziť celý profil používateľa

Príspevky na blogu